Ekipa Varni internet

Tilen Dominko

Tilen Dominko

Vodja izobraževalnih programov

Kot predavatelj prenaša izkušnje, ki jih je pridobil pri svojem 20 letnem delu na IKT področju na otroke, mladostnike, njihove starše ter ostale pedagoške delavce. Z gotovostjo trdim, da je človek kljub vsej tehnološki premetenosti in zaščitnim ukrepom še vedno najšibkejši člen in da je le ozaveščeni uporabnik tudi zaščiten.

Klavdija Kordiš

Klavdija Kordiš

Koordinatorka aktivnosti

Kordinatorka izobraževalnih programov "Varni internet", izkušena organizatorka dela s čutom organizacije, priprave in spremljanja dogodkov na vseh področjih projekta. Njena predanost, motiviranost pripomore, da operativne naloge potekajo tekoče in brez težav.

Mia Zupančič

Mia Zupančič

Psihologinja

Njen cilj je, da pripravlja inovativne, zanimive delavnice, ki so čim bolj dinamične, prilagojene slušateljem, in predvsem, da v njih vzbudi radovednost za nadaljnje raziskovanje problematike uporabe spleta. Splet je prva stvar, ki jo je človeštvo ustvarilo, pa je ne razume - je največji eksperiment v naši zgodovini.

Maja Klančič

Maja Klančič

Psihologinja

"Računalnik ima veliko spomina, a čisto nič domišljije. Je neverjetno hiter, natančen in neumen, človek pa neverjetno počasen, površen in genialen – skupaj sta lahko močna, če le poznamo pravila igre. Ta pa so pomembna tudi pri vodenju delavnic, ki nudijo otrokom sproščeno in hkrati strukturirano okolje iz katerega črpajo znanje, izkušnje in nova prijateljstva. Otrok ne učimo le dejstev, učimo jih življenja."

Vito Tomažin

Vito Tomažin

Univ.dipl. inž. računalništva

Po izobrazbi diplomiran inženir računalništva in informatike. Področji, ki ga najbolj veselita sta računalniška varnost ter omrežja. Zaveda pa se, da zgolj razvoj tehnologije ni dovolj. Za njeno varno in pravilno uporabo je potrebno tudi izobraževanje in ozaveščanje uporabnikov.

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
https://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.