Varni internet

Prijava na ONLINE dogodek Codeweek 2021

Varni internet v sodelovanju s podjetji 3fs, Lake Coloring, SAP, TechSoup in Meet&Code organizira ONLINE izobraževalno doživetje za otroke v starosti od 8 do 13 let. DOGODEK JE BREZPLAČEN!

Prosimo, da otroke prijavite v okviru starostnih omejitev. Odstopanje od starostne omejitve je možno le v soglasju z Varnim internetom.

PODATKI O UDELEŽENCU PROGRAMA

PODATKI O STARŠU / SKRBNIKU OTROKA

Število udeležencev na dogodku je omejeno. Če so mesta zapolnjena, si organizator pridružuje pravico naknadno prijavljene otroke uvrstiti na čakalno listo. V primeru odpovedi že prijavljenega udeleženca bomo prijavljene na čakalni listi obvestili o prostem mestu, prijava pa je popolna/sprejeta/prejeta, ko starši potrdijo udeležbo otroka na dogodku.

Invalid Input

Zagotavljamo, da bomo vaše podatke, ki ste nam jih posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007). Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm idr. Posredovane podatke bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja zahtevanih informacij z vaše strani. Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.Vaše osebne podatke bomo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani.

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
https://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.