Varni internet

Odklenite otrokov potencial z doživetji Varni internet

Poletna doživetja so namenjena otrokom v starostnem obdobju od 8 - 13 let. Prosimo, da otroke prijavite v okviru starostnih omejitev. Odstopanje od starostne omejitve je možno le v soglasju z zavodom Varni internet.

PODATKI O UDELEŽENCU PROGRAMA

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

V izvedbi poletnega doživetja niso vključeni stroški dodatne zahteve udeleženca (alergije, odločbe, bolezni, ipd.).
V primeru dodatnih zahtev udeleženca si organizator izobraževalnega programa, po predhodnem dogovoru s staršem/skrbnikom otroka, pridružuje pravico zaračunati dodatne zahteve otroka.

PODATKI O STARŠU / SKRBNIKU OTROKA

Število otrok v izobraževalnem programu je omejeno. Če je izbrani termin zapolnjen, si organizator izobraževalnega programa pridružuje pravico otroka postaviti v čakalno listo. V primeru odpovedi kakšnega od udeležencev se udeležence na čakalni listi obvesti o prostem terminu. Ko starši potrdijo udeležbo, se prijavo obravnava kot redno prijavo.

Zagotavljamo, da bomo vaše podatke, ki ste nam jih posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007). Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm idr. Posredovane podatke bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja zahtevanih informacij z vaše strani. Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.Vaše osebne podatke bomo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani.

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
https://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.