Varni internet

Prijava na BREZPLAČNI dogodek "Frižider"

Prijava na dogodek zaradi zasedenosti mest NI VEČ MOŽNA!

Varni internet v sodelovanju s Fakulteto za računalništvo in informatiko v soboto, 19.6.2021, organizira izobraževalne delavnice za otroke v starosti od 8 do 15 let. Dogodek bo trajal od 9.30h do 13.00h, potekal pa bo v prostorih Fakultete za računalništvo in informatiko, Večna pot 113, 1000 Ljubljana. DOGODEK JE BREZPLAČEN!

PODATKI O UDELEŽENCU PROGRAMA

PODATKI O STARŠU / SKRBNIKU OTROKA

Število udeležencev na dogodku je omejeno. Če so mesta zapolnjena, si organizator pridružuje pravico naknadno prijavljene otroke uvrstiti na čakalno listo. V primeru odpovedi že prijavljenega udeleženca bomo prijavljene na čakalni listi obvestili o prostem mestu, prijava pa je popolna/sprejeta/prejeta, ko starši potrdijo udeležbo otroka na dogodku.

Zagotavljamo, da bomo vaše podatke, ki ste nam jih posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007). Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm idr. Posredovane podatke bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja zahtevanih informacij z vaše strani. Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.Vaše osebne podatke bomo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani.

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
https://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.