Pametno mesto 2034

Mnenja staršev otrok vključenih v celoletne programe

Internet stvari je tema, ki predstavlja prihodnost jutrišnjega dne. Radovedni najstniki bodo na izobraževalnem doživetju Spletno spretno spoznali, kaj internet stvari (IoT) sploh je in zakaj bo v prihodnosti odigral tako pomembno vlogo v življenju posameznika. Svoje možgančke bodo napenjali prek različnih miselnih delavnic, spoznavanja tehnologije 5G, Bluetooth, LiFi, Blockchain, AI (umetna inteligenca) in se tako naučili osnovnih konceptov delovanja novodobne tehnologije in interneta prihodnosti. Seveda pa se ne bomo dotaknili le teorije, temveč tudi prakse, saj bodo udeleženci prek nagrajenih sistemov SAM Blocks in Micro:Bit, ki omogočjo vključevanje različnih senzorjev prek Bluetooth povezav, sami načrtovali, sestavljali in sprogramirali čisto pravo pametno mesto, mesto, ki bo prilagojeno prebivalcem leta 2034.

Celoletni programi za otroke od 8-15 let

Lokacija programov
FRIžider...Fakulteta za računalništvo in informatiko,
Večna pot 113, Ljubljana
Dodatna vprašanja
info@varniinternet.si
Telefon
0590 72 990

Vključite otroke v celoletni program

Brez skrbi: Zabavno in igrivo bo!

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
https://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.