Digitalni mojster

Digitalni mojster

BREZPLAČNI DOGODEK
za OTROKE 8-10 LET

20. oktober 2018, 3fs, Ljubljanska cesta 24d, Kranj

Spletne spretnosti za radovedne najstnike

Brez skrbi: Zabavno in igrivo bo!

Mladi nadobudneži se z internetom prvič srečajo pri devetih letih, kažejo evropske raziskave, za uspešen vstop v spletni svet pa potrebujejo znanja o varni in odgovorni uporabi novodobne tehnologije. Otroci bodo na izobraževalnem doživetju na zabaven način spoznali dvojiški sistem, ki ga računalniki uporabljajo za medsebojno komuniciranje, spoznali bodo pojem algoritmov in ugotovili, da le ti niso pomembni le v računalništvu, temveč tudi v vsakdanjem življenju, ter si izdelali zapestnice s skrivnimi napisi, ki jih lahko preberejo le bistri programerji. A za dobro poznavanje novodobne tehnologije ni pomemben le tehnični vidik, temveč tudi vsebinski. Otroci bodo prek zabavne kratice TINNG, ki si jo je mogoče hitro zapomniti, spoznali osnovna načela ohranjanja lastne varnosti na spletu ter prek zagotavljanja zasebnosti svojih osebnih podatkov, ki jih na spletu nikoli nikomur ne smejo zaupati.

 

Morebitna vprašanja in dodatne informacije

 

 

Splošni pogoji urejajo postopek prijave in odjave na izobraževalno doživetje, varovanje osebnih podatkov ter samo izvedbo.

Splošni pogoji so sestavni del vsake prijavnice na izobraževalno doživetje, ne glede na obliko prijave (pisno, preko spletne strani, ali na drug način, ki izkazuje osebo in izobraževanje, na katero se je ta oseba prijavila). Vsaka oseba, ki se prijavi na izobraževanje, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejema te splošne pogoje.

Splošni pogoji izobraževalnega doživetja "Spletno spretno"

 

Odpoved prijave na izobraževalno doživetje je možna le v pisni obliki, posredovani po e-pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Varni internet si pridržuje pravico do odpovedi izobraževalnega doživetja zaradi premajhnega števila prijav, drugih objektivnih razlogov ali višje sile. V tem primeru bo ekipa Varni internet obvestila vse prijavljene najmanj 3 delovne dni pred napovedanim dogodkom. Obveščanje bo potekalo po e-pošti ali telefonu.

 

  • 150,00 EUR - prijava do vključno 1.6.2018
  • 180,00 EUR - prijava do vključno 2 dni pred pričetkom

V primeru prijave 2 (dveh) ali več otrok iz iste družine vam priznamo dodatni 10% popust!

Za udeležbo na programu mora biti kotizacija plačana pred začetkom programa, predračun prejmete po elektronski pošti. V primeru neplačila do datuma valute, si Varni internet pridružuje odstopiti prijavljeno mesto udeležencu s čakalne liste.

 

V primeru vprašanj ali zahteve po pomoči pri spletni prijavi se lahko vedno obrnete na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 0590 72 990.

 

Mia ZupančičMia Zupančič - psihologinja

Njen cilj je, da pripravlja inovativne, zanimive delavnice, ki so čim bolj dinamične, prilagojene slušateljem, in predvsem, da v njih vzbudi radovednost za nadaljnje raziskovanje problematike uporabe spleta. Splet je prva stvar, ki jo je človeštvo ustvarilo, pa je ne razume - je največji eksperiment v naši zgodovini.

 

 

 

Vito TomažinVito Tomažin - univ. dipl. inž. računalništva

Področji, ki ga najbolj veselita sta računalniška varnost ter omrežja. Zaveda pa se, da zgolj razvoj tehnologije ni dovolj. Za njeno varno in pravilno uporabo je potrebno tudi izobraževanje in ozaveščanje uporabnikov.

 

 

 

Tilen DominkoTilen Dominko

Kot predavatelj prenaša izkušnje, ki jih je pridobil pri svojem 20 letnem delu na IKT področju na otroke, mladostnike, njihove starše ter ostale pedagoške delavce. Z gotovostjo trdim, da je človek kljub vsej tehnološki premetenosti in zaščitnim ukrepom še vedno najšibkejši člen in da je le ozaveščeni uporabnik tudi zaščiten.

Otroci v izobraževalnem doživetju spoznajo

Utrinki z izobraževalnih doživetij

Dogodek omogočajo

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
https://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.