#pametnomesto 2034

#pametnomesto 2034

BREZPLAČNI DOGODEK
za OTROKE 11-13 LET

20. oktober 2018, 3fs, Ljubljanska cesta 24d, Kranj

Spletne spretnosti za radovedne najstnike

Brez skrbi: Zabavno in igrivo bo!

Internet stvari je tema, ki predstavlja prihodnost jutrišnjega dne. Radovedni najstniki, v starosti 11 do 13 let, bodo na izobraževalnem doživetju Spletno spretno spoznali, kaj internet stvari (IoT) sploh je in zakaj bo v prihodnosti odigral tako pomembno vlogo v življenju posameznika. Svoje možgančke bodo napenjali prek različnih miselnih delavnic, spoznavanja tehnologije 5G, Bluetooth, LiFi, Blockchain, AI (umetno inteligenco) in se tako naučili osnovnih konceptov delovanja novodobne tehnologije in interneta prihodnosti. Seveda pa se ne bomo dotaknili le teorije, temveč tudi prakse, saj bodo udeleženci prek nagrajenega sistema SAM Blocks, ki omogoča programiranje različnih senzorjev prek Bluetooth povezav, sami načrtovali, sestavljali in sprogramirali čisto pravo pametno mesto, mesto, ki bo prilagojeno prebivalcem leta 2034.

 

Morebitna vprašanja in dodatne informacije

 

 

Splošni pogoji urejajo postopek prijave in odjave na izobraževalno doživetje, varovanje osebnih podatkov ter samo izvedbo.

Splošni pogoji so sestavni del vsake prijavnice na izobraževalno doživetje, ne glede na obliko prijave (pisno, preko spletne strani, ali na drug način, ki izkazuje osebo in izobraževanje, na katero se je ta oseba prijavila). Vsaka oseba, ki se prijavi na izobraževanje, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejema te splošne pogoje.

Splošni pogoji izobraževalnega doživetja "Spletno spretno"

 

Odpoved prijave na izobraževalno doživetje je možna le v pisni obliki, posredovani po e-pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Varni internet si pridržuje pravico do odpovedi izobraževalnega doživetja zaradi premajhnega števila prijav, drugih objektivnih razlogov ali višje sile. V tem primeru bo ekipa Varni internet obvestila vse prijavljene najmanj 3 delovne dni pred napovedanim dogodkom. Obveščanje bo potekalo po e-pošti ali telefonu.

 

  • 150,00 EUR - prijava do vključno 1.6.2018
  • 180,00 EUR - prijava do vključno 2 dni pred pričetkom

V primeru prijave 2 (dveh) ali več otrok iz iste družine vam priznamo dodatni 10% popust!

Za udeležbo na programu mora biti kotizacija plačana pred začetkom programa, predračun prejmete po elektronski pošti. V primeru neplačila do datuma valute, si Varni internet pridružuje odstopiti prijavljeno mesto udeležencu s čakalne liste.

 

V primeru vprašanj ali zahteve po pomoči pri spletni prijavi se lahko vedno obrnete na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 0590 72 990.

 

Mia ZupančičMia Zupančič - psihologinja

Njen cilj je, da pripravlja inovativne, zanimive delavnice, ki so čim bolj dinamične, prilagojene slušateljem, in predvsem, da v njih vzbudi radovednost za nadaljnje raziskovanje problematike uporabe spleta. Splet je prva stvar, ki jo je človeštvo ustvarilo, pa je ne razume - je največji eksperiment v naši zgodovini.

 

 

 

Vito TomažinVito Tomažin - univ. dipl. inž. računalništva

Področji, ki ga najbolj veselita sta računalniška varnost ter omrežja. Zaveda pa se, da zgolj razvoj tehnologije ni dovolj. Za njeno varno in pravilno uporabo je potrebno tudi izobraževanje in ozaveščanje uporabnikov.

 

 

 

Tilen DominkoTilen Dominko

Kot predavatelj prenaša izkušnje, ki jih je pridobil pri svojem 20 letnem delu na IKT področju na otroke, mladostnike, njihove starše ter ostale pedagoške delavce. Z gotovostjo trdim, da je človek kljub vsej tehnološki premetenosti in zaščitnim ukrepom še vedno najšibkejši člen in da je le ozaveščeni uporabnik tudi zaščiten.

Veščine, ki so vključene v doživetje

Utrinki s predhodnih izobraževalnih doživetij

Dogodek omogočajo

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
https://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.