Spletne brihte z A1 Slovenija

Spletne brihte so povedale...

Vsem prijavljenim šolam se še enkrat zahvaljujemo za izkazano zanimanje in prijavo na brezplačna izobraževalna doživetja o skritih pasteh spleta Spletne brihte, ki jih ponuja A1 Slovenija v sodelovanju z zavodom Varni internet. Zanimanje za program je bilo izjemno, prejeli smo veliko število prijav in veseli nas, da je bila med njimi tudi vaša. Kljub želji, da bi že letos obiskali vse prijavljene šole ter njihovim učenkam in učencem predali potrebna znanja in veščine za življenje na spletu smo na koncu izbrali naslednjih 26 šol:

OŠ Sečovlje, OŠ dr. Aleš Bebler-Primož Hrvatini, OŠ Deskle, OŠ Branik, OŠ Podgora Kuteževo, OŠ Rudolfa Ukoviča Podgrad, OŠ 16. decembra Mojstrana, OŠ Simona Kosa Podbrdo, OŠ Prevole, OŠ Komandanta Staneta Dragatuš, OŠ Podzemelj, OŠ Tržišče, OŠ Mirna, OŠ Prežihovega Voranca Ravne na Koroškem, Druga OŠ Slovenj Gradec, OŠ Sladki vrh, OŠ Korena, OŠ Jakobski dol, OŠ Planina pri Sevnici, OŠ Janka Ribiča Cezanjevci, OŠ Gornji Petrovci, OŠ Šalovci, OŠ dr. A. Trstenjaka Negova, OŠ Franceta Prešerna Črenšovci, OŠ Simona Jenka Smlednik.

 

Izobraževalna doživetja za osnovnošolce

Podrobnosti doživetij z A1 Slovenija

Komu so doživetja namenjena

V izobraževalna doživetja bodo vključeni učenci od 4. razreda naprej in bodo deležni delavnice v času dveh šolskih ur na posamezni oddelek.

Časovni obseg programa

Izobraževanja se bodo izvajala v novem šolskem letu 2021/2022 v obdobju med septembrom in decembrom 2021.

S projektom se osredotočamo na:

 • šole iz manjših slovenskih krajev;
 • šole z manj kot 350 učenci;
 • šole, ki v zadnjih dveh letih niso izvajale izobraževanj na omenjeno temo.
 • Skladnost programa z EU priporočili

  Izobraževalni programi so pripravljeni in se izvajajo v skladu s smernicami digitalnega opismenjevanja prebivalcev EU DIGCOM 2.1.

  Vključite učence v doživetja

  Brez skrbi: Zabavno in igrivo bo!

  Kontaktne informacije

  Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
  +386 (0)590 72-990
  info@varniinternet.si
  https://www.varniinternet.si

  Blog

  Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

  Strokovna pomoč

  Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.