Mikroučenja za sodobno digitalno družbo

Mikro pustolovščine o odgovorni uporabi spleta

Majhni koraki za varno potovanje po spletu za otroke od 4. do 9. razreda OŠ

Dobrodošli v svet mikroučenja, kjer bomo skupaj raziskovali in spoznavali različne vidike varne in odgovorne uporabe spleta. Vstopate v prostor, kjer bo vsak majhen korak prispeval k vašemu znanju in veščinam na tem pomembnem področju
Mikroučenje nam omogoča, da se osredotočimo na specifične teme in jih preučimo globlje. Vsako učenje je prilagojeno vašemu tempu in individualnim potrebam. Vsaka lekcija bo predstavljala majhen gradnik znanja, ki ga boste lahko takoj uporabili v praksi.

 

 

 

V digitalni dobi, kjer je spletno okolje tesno prepleteno z našim vsakdanjim življenjem, se moramo zavedati potencialnih tveganj in pasti, ki jih prinaša. Varčevanje z zasebnostjo, prepoznavanje spletnih goljufij, obvladovanje varne komunikacije, prepoznavanje zlonamerne programske opreme - vse to so teme, o katerih bomo razpravljali in se učili. Spodbujali bomo etično ravnanje, spoštovanje avtorskih pravic, zavedanje spletnega nasilja ter razvijali kritično razmišljanje pri deljenju in sprejemanju informacij na spletu. Skupaj bomo gradili kulturo, kjer se znanje širi in se uporablja za izboljšanje spletnega okolja.

Kreativna mikroučenja o varnejšem spletnem brskanju

Oživite učilnico z interaktivnostjo in ustvarjalnostjo

Učni načrti za pedagoške delavce

Zagotavljamo učne načrte, ki so prilagojeni uporabi mikroučenja v izobraževalnem procesu. Ti načrti vsebujejo smernice, cilje, metode poučevanja ter ocenjevanje, ki so prilagojeni učenju s pomočjo tehnologije.

Dostop do e-platforme za mikroučenje

Ponujamo dostop do naše napredne e-platforme, ki je namenjena mikroučenju. Ta platforma omogoča interaktivno učenje, vključuje različne interaktivne vaje, naloge ter preverjanje znanja, s čimer spodbuja angažiranost in motivacijo učencev.

Izobraževalni materiali in gradiva za učitelje

Naša ponudba vključuje tudi obsežno zbirko izobraževalnih materialov in gradiv, ki so namenjeni učiteljem. Ti materiali so razviti posebej za uporabo mikroučenja in vsebujejo pripravljene lekcije, predstavitve, delovne liste ter druge vire, ki učiteljem olajšajo izvajanje učnega procesa s pomočjo mikroučenja.

Strokovna podpora in tehnična pomoč

Naša ekipa strokovnjakov je na voljo za podporo pedagoškim delavcem pri uvajanju mikroučenja v njihovem poučevanju. Zagotavljamo tehnično pomoč pri uporabi platforme, reševanju težav ter svetovanje glede najboljših praks pri izvajanju mikroučenja.

Vključite učence v doživetja

Brez skrbi: Zabavno in igrivo bo!

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
https://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.