Kaj je Linkedln in kako ga uspešno uporabljati?

Med drugim je družbeno omrežje namenjeno tudi iskanju zaposlitve, saj predstavlja nekakšen brezčasen zaposlitveni sejem, kjer potencialni delodajalec lahko na enostaven način dobi pregled nad posameznikovim delom, izobrazbo, spretnostmi in podobno. Kot pri vsakem družbenem omrežju je tudi v tem primeru pomembna velika previdnost in premišljenost pri uporabi in objavah. Predvsem zato, ker v nasprotju z ostalimi družbenimi omrežji v tem primeru ustvarjamo tudi profil za neznane osebe – potencialne delodajalce in sodelavce, s katerimi še nismo vzpostavili stikov. Mnogi pri uporabi takšnega spletnega profila delajo mnoge napake, ki jim včasih iskanje službe celo otežijo.

Cilj izobraževalnega programa je da slušatelji razvijejo zavest o pomenu in koristnosti pridobivanja IKT znanj za delo, izobraževanje, samorazvoj, samopromocija in morebitno kasnejše iskanje zaposlitve. Na koncu izobraževalnega programa slušatelji pridobijo naslednje veščine:
 • Spoznajo kako postaviti temelj na družbenem omrežju Linkedln za takšno prisotnost, da jim bo pomagala doseči cilj;
 • Spoznajo ključne elemente LinkedIn osebnega profila;
 • Spoznajo kako si zgraditi kompetentno poslovno mrežo;
 • Spoznajo v katere Linkedln skupine se je smiselno včlaniti ter s tem povečati možnosti za dosego cilja;
 • Razvijejo zavest o pomenu in koristnosti pridobivanja IKT znanj za delo, izobraževanje, samorazvoj, samopromocija in iskanje zaposlitve;
 • Razvijejo IKT kompetence za lažji vstop na trg dela, olajša iskanje zaposlitve in mreženje in samopromocije preko spleta;

 

Odličen program, zanimam se za....

 

Dodatne informacije o programu

 

 

LinkedIn ni še eno od mnogih družbenih omrežij. Je profesionalno orodje za predstavitev znanj, izkušenj in kompetenc. S pravilno načrtovanim pristopom pa lahko dosežete še mnogo več – prepoznavnost in vpliv v krogih, ki so vam zanimivi. Z rednim objavljanjem strokovnih prispevkov, prezentacij, razmišljanj, s sodelovanjem v skupinah in pri diskusijah lahko kaj kmalu utrdite svoje ime in se pozicionirate kot eden vplivnejših posameznikov v panogi. V tujini in tudi pri nas obstajajo posamezniki, ki svojo kariero gradijo izključno na LinkedInu, se utrjujejo kot mnenjski voditelji in si na ta način utirajo poti do novih poslovnih priložnosti.

 

LinkedIn ni še eno od mnogih družbenih omrežij. Je profesionalno orodje za predstavitev znanj, izkušenj in kompetenc posameznika. Na koncu izobraževalnega programa slušatelji pridobijo naslednje veščine:

 • Razvijejo zavest o pomenu in koristnosti pridobivanja IKT znanj za delo, izobraževanje, samorazvoj, samopromocija in iskanje zaposlitve;
 • Razvijejo IKT kompetence za lažji vstop na trg dela, olajša iskanje zaposlitve in mreženje in samopromocije preko spleta;
 • Spoznajo kako postaviti temelj na družbenem omrežju Linkedln za takšno prisotnost, ki jim bo pomagala doseči cilj;
 • Spoznajo 4 ključne elemente LinkedIn osebnega profila;
 • Spoznajo kako si zgraditi kompetetno poslovno mrežo;
 • Spoznajo v katere Linkedln skupine se je smiselno včlaniti ter s tem povečati možnosti za dosego cilja;
 • Spoznajo spletni bonton s praktičnimi primeri sovražnega govora.

 

Garancija z odstopom od pogodbe: Če bi se zgodilo, da obljubljenega v ponudbi ne bi v celoti izpolnili in nam to v treh (3) dneh po izvedbi programa ustrezno pisno obrazložite, vam izvedenega programa ne zaračunamo.

Garancija s ponovno izvedbo: Če menite, da niste izvedeli dovolj in nam to sporočite, se lahko, po razgovoru z našim svetovalcem, v roku treh mesecev po opravljeni storitvi, ponovno brezplačno izvede program.

Brezplačna telefonska pomoč: Vsi udeleženci programa imajo možnost brezplačne telefonske pomoči na telefonski številki 0590 72-990 v roku enega (1) meseca po izvedbi. Pomoč omogoča hitre rešitve konkretnih problemov.

 

S svojimi dolgoletnimi izkušnjami iz poslovnega sveta računalništva (20 let), kot predavatelj prenaša izkušnje, ki jih je pridobil pri svojem delu na otroke, mladostnike, njihove starše, pedagoške delavce ter ostale uporabnike spleta. Slušateljem na preprost in poljuden način pojasni in prikaže nevarnosti in grožnje, ki jim pretijo ko uporabljajo računalnik ali mobilne naprave. Z gotovostjo trdim, da je človek kljub vsej tehnološki premetenosti in zaščitnim ukrepom še vedno najšibkejši člen in da je le ozaveščeni uporabnik tudi zaščiten.

 

Za korektno izvedbo izobraževalnega programa potrebujemo naslednjo opremo:

 • Projektor in tablo oz. platno;
 • Računalnik - priporočeno vsaj 2Gb RAM-a;
 • Dostop do spleta (žična povezava), Facebook-a in drugih družbenih omrežij;
 • Zvočniki ter možnost priključka USB ključka.

 

Trajanje programa

90 min.

Starostno obdobje

15 - 26 let.

Zadovoljstvo uporabnikov

> 78% odlično

Garancija

100% garancija na opravljene storitve.

 


Drugi izobraževalni programi za mladostnike

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
https://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.