Programi za otroke | Izobraževanje je cenejše kot ignoriranje

SPLETNA UČILNICA

Predavanja | Dnevi dejavnosti |
Spletna izobraževanja | Tematske delavnice

Za šole, šolarje in učitelje, ki se zavedajo pomena digitalnih kompetenc, ustvarjamo odlično ocenjene spletne učilnice za posamezne ure in dni ali za celo šolsko leto!

Naj vaši učenci preživijo čas v naši družbi in postanejo odgovorni uporabniki spleta!

Spletna učilnica oz. e-učenje predstavlja izobraževanje, usposabljanje in izpopolnjevanje s pomočjo sodobne informacijsko komunikacijske tehnologije. Pri tej vrsti izobraževanja sta udeleženec in predavatelj praviloma krajevno in časovno ločena, vendar med njima obstaja spletna komunikacija. Pravi pomen je spletno izobraževanje pridobilo prav z vzpostavitvijo učinkovitih načinov komunikacije, še posebej interneta. Najpogostejša oblika e-izobraževanja se pojavlja v kombinaciji s tradicionalno obliko poučevanja, to je kombinirano izobraževanje, kamor sodi tudi kombinirano učenje.

vkljucise

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
https://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.