Varni internet | Dogodki

Doživimo vikende skupaj

Naj tudi vaši otroci preživijo čas v naši družbi
in postanejo odgovorni uporabniki spleta!

100% garancija na opravljene storitve!

Zaradi hitrega razvoja digitalne tehnologije se bo življenje naših otrok v vseh vidikih močno razlikovalo od našega. Tehnologija se razvija, a tudi vsako novost prav tako hitro zamenja nekaj novega, še bolj nepredstavljivega, in prav zato morajo naslednje generacije postajati vedno bolj spretne in prilagodljive. Prihodnje generacije potrebujejo uspešen začetek učenja že v zgodnjih letih, če želimo, da se bodo uspešno soočale s spremembami in izzivi 21. stoletja. Digitalna inteligenca pa je tista sposobnost, ki bo v prihodnosti ločila uspeh od neuspeha.

S posebnimi doživetji do digitalne pismenosti

Doživetje ustvarjeno za otroke, ki želijo izvedeti, kako digitalne stvari delujejo. Na spletno spretnem doživetju bodo udeleženci oblikovali, načrtovali in programirali pametne naprave, kot so različni senzorji (vlage, svetlobe, bližine), pametni števci in različni detektorji.

Preberite več ...

Otroci bodo na izobraževalnem doživetju na zabaven način spoznali programiranje, dvojiški sistem, algoritme, vse v povezavi z vsakdanjim življenjem in ob tem poskrbeli še za varno uporabo spleta.

Preberite več ...

Mnenja staršev otrok vključenih v dogodke

Dogodek omogočajo

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
https://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.