O-O! Spletno spretno, sedaj napredno

Najbolj inovativne, igrive in koristne digitalne vsebine za učence 3.r (tretjih razredov), sedaj združene v večletni program.

S pomočjo kreativnega programa se na inovativen in zabaven način naučijo osnovnih zakonitosti spleta ter digitalne tehnologije, ki mladim radovednežem omogoči varno, koristno in odgovorno virtualno druženje z vrstniki.

Naj tudi vaši otroci preživijo čas v naši družbi in postanejo odgovorni uporabniki spleta!


Nadaljevalni program za otroke od 11-13 let

V izkustvenem programu O-O Spletno spretno, počitniško poletno, se zavedamo, da računalniška tehnologija spada med področja, kjer meje tega, kdo uči koga, nemalokrat niso jasno določene: otroci v znanju prehitevajo odrasle, hkrati pa, paradoksalno, bolj kot kadarkoli potrebujejo njihovo vodstvo in podporo. Zavedamo se, da učenje lahko obrodi sadove šele takrat, ko strokovnost poda roko enostavnosti, obe pa skupaj pripeljeta do cilja, ki je jasen in viden v vsakdanjem življenju.

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
http://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.