#pametno mesto 2034
O-O! Spletno spretno,
sedaj celoletno

Najbolj inovativne, igrive in koristne digitalne vsebine za mlajše
osnovnošolce, združene v celoletni program, so najboljši krožek
tega šolskega leta. Enkrat na teden odkrivamo zakonitosti spleta
in digitalne tehnologije. Učimo se kritičnega mišljenja in empatije,
družimo se ob ekranih in brez njih, na potepih pa klepetamo s strokovnjaki.

Naj tudi vaši otroci preživijo čas v naši družbi
in postanejo odgovorni uporabniki spleta!

Ne zamudite prijave na celotni krožek

Mnenja staršev otrok vključenih v program

Naučili se bomo digitalnih spretnosti za boljše upravljanje lastne spletne pojavnosti in varnosti, za prepoznavanje in preprečevanje spletnega nasilja ter za varovanje zasebnosti in preprečevanje nepotrebnih digitalnih sledi. Kritično bomo presojali spletne informacije in se učili prepoznavati čustva drugih ljudi. Računalniški bomo tako z kot tudi brez računalnika, raziskovalno se bomo potepali tako po spletu kot po svetu - na obiskih po podjetjih. Brez skrbi: zabavno in igrivo bo!

 

 

V kolikor bi želeli dodatne informacije, nam prosim pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas pokličite na 0590 72-990.

 

Odpoved prijave na izobraževanje je možna le v pisni obliki, posredovani po e-pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Skrajni rok za pisno odpoved brez obveznosti plačila kotizacije je 7 delovnih dni pred objavljenim začetkom izobraževalnega programa. V kolikor se ne boste odjavili pravočasno vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 50 % kotizacije. Pri odjavi na dan izvedbe programa kotizacije ne vračamo.

Varni internet si pridržuje pravico do odpovedi izobraževalnega dogodka zaradi premajhnega števila prijav, drugih objektivnih razlogov ali višje sile. V tem primeru bo organizator obvestil vse prijavljene najmanj 7 delovnih dni pred napovedanim izobraževanjem. Obveščanje bo potekalo po e-pošti ali telefonu. V primeru odpovedi izobraževanja bo organizator vsa dospela plačila vrnil v celoti ali po dogovoru z udeležencem zadržal sredstva za udeležbo na drugem izobraževalnem dogodku v tekočem letu.

 

Inovativno in igrivo digitalno opismenjevanje udeležencev že za 

  • 30,00 EUR - obračun v enkratnem znesku
  • 35,00 EUR - mesečno

V primeru prijave 2 (dveh) ali več otrok iz iste družine vam priznamo dodatni 10% popust!

Za udeležbo na programu mora biti kotizacija plačana pred začetkom programa, predračun prejmete po elektronski pošti. V primeru neplačila do datuma valute, si Varni internet pridružuje odstopiti prijavljeno mesto udeležencu s čakalne liste.

 

Splošni pogoji urejajo postopek prijave in odjave na izobraževalni program, varovanje osebnih podatkov ter samo izvedbo izobraževalnega programa.

Splošni pogoji so sestavni del vsake prijavnice na izobraževanje, ne glede na obliko prijave (pisno, preko spletne strani, ali na drug način, ki izkazuje osebo in izobraževanje, na katero se je ta oseba prijavila). Vsaka oseba, ki se prijavi na izobraževanje, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejema te splošne pogoje.

Splošni pogoji izobraževalnega programa "Digitalne kompetence za najmlajše"

 

Mia ZupančičMia Zupančič - psihologinja

Njen cilj je, da pripravlja inovativne, zanimive delavnice, ki so čim bolj dinamične, prilagojene slušateljem, in predvsem, da v njih vzbudi radovednost za nadaljnje raziskovanje problematike uporabe spleta. Splet je prva stvar, ki jo je človeštvo ustvarilo, pa je ne razume - je največji eksperiment v naši zgodovini.

 

 

 

Vito TomažinVito Tomažin - univ. dipl. inž. računalništva

Področji, ki ga najbolj veselita sta računalniška varnost ter omrežja. Zaveda pa se, da zgolj razvoj tehnologije ni dovolj. Za njeno varno in pravilno uporabo je potrebno tudi izobraževanje in ozaveščanje uporabnikov.

 

 

 

Tilen DominkoTilen Dominko

Kot predavatelj prenaša izkušnje, ki jih je pridobil pri svojem 20 letnem delu na IKT področju na otroke, mladostnike, njihove starše ter ostale pedagoške delavce. Z gotovostjo trdim, da je človek kljub vsej tehnološki premetenosti in zaščitnim ukrepom še vedno najšibkejši člen in da je le ozaveščeni uporabnik tudi zaščiten.

Splošne informacije o programu

Lokacija in časovni obseg aktivnosti

Ljubljana, OŠ Koseze, 10.10.2017 (15.00h) - 5.6.2018

Trajanje aktivnosti

1x tedensko, 60 minut oz. 30 pedagoških ur letno.

Cenovno prijazne aktivnosti

Inovativno in igrivo digitalno opismenjevanje
udeležencev že za 30 EUR/mesečno.

Popusti in ugodnosti

Izkoristite 40 EUR popusta v primeru letnega plačila.
Drugi otrok iz iste družine dobi dodatni 10 % popust.

Aktivnosti vključujejo

Inovativen in zabaven izobraževalni program, obiski zunanjih institucij, delovna gradiva, preizkus digitalnih sposobnosti ipd...

Starost udeležencev

Program je namenjen otrokom
v starosti med 8 in 12 let.

Vsebinsko bogata snov

Ustrezno pripravljena vsebina, podkrepljena s slikami, animacijami in video posnetki, vmesnimi motivacijski vprašanji, testi ter praktičnimi primeri.

Skladnost programa z EU priporočili

Izobraževalni programi so pripravljeni in se izvajajo v skladu s smernicami digitalnega opismenjevanja prebivalcev EU DIGCOM.

Vključite otroka v doživljajske programe

Kaj se naučimo?

Naj tudi vaši otroci preživijo čas v naši družbi in postanejo odgovorni uporabniki spleta!

Najboljše počitnice za osnovnošolce, ki jih privlačijo računalniki, tablice, mobilni telefoni, splet in - POČITNICE! Najboljša izbira za starše, ki jih skrbi, da bodo otroci v prostem času preveč pred ekrani!

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
https://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.