Spletne skrivnosti

POLETNA DIGITALNA DOŽIVETJA ZA OTROKE DO 31. MAJA 30 EUR CENEJE     DIGITALNA DOŽIVETJA
Toggle Bar

Spletne skrivnosti

Dodatne informacije o programu

 

 

Zaradi obširnosti znanj o tem, kaj se na spletu sme in česa ne, ki bi jih lahko predali njegovim najmlajšim uporabnikom, smo se odločili, da nekaj ključnih informacij strnemo v kratico TINNG. Kratica ponazarja najbolj bistvene podatke, ki jih ne smemo objaviti na internetu. Na delavnici bomo govorili o telefonski številki, imenu, naslovu (domačem naslovu), načrtih, ki jih imamo, in o geslu. Preko ugank bodo učenci odkrili vsako posamezno sestavino kratice in jo s predavateljevo pomočjo razložili. Utemeljili jo bomo na primerih in se dotaknili posledic, ki lahko sledijo zaradi izdaje osebnih podatkov.

 • poznajo kratico TINNG;
 • vedo, kaj kratica pomeni;
 • vedo, katerih (najpomembnejših) informacij o sebi ne smejo deliti na internetu;
 • vedo, kje se kratica uporablja.

 

Uganke so otrokom poznane in zato primerne za aktivno odkrivanje novih vsebin. Na delavnici otrokom predstavimo ključne osebne podatke, ki jih ne smejo deliti na internetu in jih povabimo k odkrivanju in razumevanju, zakaj. Po delavnici učenci:

 • poznajo kratico TINNG;
 • vedo, kaj kratica pomeni;
 • vedo, katerih (najpomembnejših) informacij o sebi ne smejo deliti na internetu;
 • Vedo, kje se kratica uporablja.

 

Garancija z odstopom od pogodbe: Če bi se zgodilo, da obljubljenega v ponudbi ne bi v celoti izpolnili in nam to v treh (3) dneh po izvedbi programa ustrezno pisno obrazložite, vam izvedenega programa ne zaračunamo.

Garancija s ponovno izvedbo: Če menite, da niste izvedeli dovolj in nam to sporočite, se lahko, po razgovoru z našim svetovalcem, v roku treh mesecev po opravljeni storitvi, ponovno brezplačno izvede program.

Brezplačna telefonska pomoč: Vsi udeleženci programa imajo možnost brezplačne telefonske pomoči na telefonski številki 0590 72-990 v roku enega (1) meseca po izvedbi. Pomoč omogoča hitre rešitve konkretnih problemov.

 

Za korektno izvedbo izobraževalnega programa potrebujemo naslednjo opremo:

 • Projektor in tablo oz. platno;
 • Računalnik - priporočeno vsaj 4Gb RAM-a;
 • Dostop do spleta (žična povezava);
 • Zvočniki ter možnost priključka USB ključka.

 

Mia Zupančič, dipl. psihologinja

Psihologinja, katere cilj je, da pripravlja inovativne, zanimive izobraževalne programe, ki so čim bolj dinamični, prilagojeni slušateljem, in predvsem, da v njih vzbudi radovednost za nadaljnje raziskovanje problematike uporabe spleta. Slušateljem znanja ne želi podati na pladnju, temveč si želi, da si začnejo sami postavljati vprašanja in razmišljati o svojih dejanjih, saj ima izobraževanje le tako dolgotrajen učinek nanje. Meni, da je splet prva stvar, ki jo je človeštvo ustvarilo, pa je ne razume najbolje - je največji eksperiment v naši zgodovini.

 

 

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
https://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.