O-O! Spletno spretno, sedaj začetno

Najbolj inovativne, igrive in koristne digitalne vsebine za učence 3.r (tretjih razredov), sedaj združene v večletni program.

S pomočjo kreativnega programa se na inovativen in zabaven način naučijo osnovnih zakonitosti spleta ter digitalne tehnologije, ki mladim radovednežem omogoči varno, koristno in odgovorno virtualno druženje z vrstniki.

Naj tudi vaši otroci preživijo čas v naši družbi in postanejo odgovorni uporabniki spleta!


Začetni program za otroke od 8-10 let

Izkustveni program O-O Spletno spretno, počitniško poletno, je razdeljen na več vsebinskih sklopov, skozi katere se bodo otroci naučili varne, odgovorne, predvsem pa učinkovite in koristne uporabe računalnika ter spleta. V programu bodo poleg digitalnih veščin razvijali tudi svoje sposobnosti kritičnega mišljenja, računanja, logike, organizacije, prilagajanja in družbenega življenja, saj jih želimo spodbuditi k ustvarjalnemu in kakovostnemu preživljanju časa ob različnih telesnih in miselnih aktivnostih.

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
http://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.