Napovedujemo in vabimo

Uporabnikom spleta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Z različnimi izobraževalnimi programi želimo zgraditi varne, prijazne in etične temelje za digitalno življenje vsakega posameznika. Pridružite se nam pri zagotavljanju varnega in odgovornega brskanja po spletu!

Dan varne rabe interneta - 6. 2. 2018

Zaradi bliskovitega razvoja novih komunikacijskih tehnologij se otroci dandanes s svetovnim spletom srečajo prej kot kadarkoli poprej – mnogi celo, še preden dobro prestopijo osnovnošolski prag. Prvi koraki v svet uporabe spleta bi se moral vedno začeti s podukom o varnosti.

Preberi več

O-O! Spletno spretno, sedaj 3-letno

S pomočjo programa se na inovativen in zabaven način naučijo osnovnih zakonitosti spleta ter digitalne tehnologije, ki mladim radovednežem omogoči varno, koristno in odgovorno virtualno druženje z vrstnik.

Preberi več

Različni izobraževalni programi

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
http://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.