Napovedujemo in vabimo

Uporabnikom spleta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Z različnimi izobraževalnimi programi želimo zgraditi varne, prijazne in etične temelje za digitalno življenje vsakega posameznika. Pridružite se nam pri zagotavljanju varnega in odgovornega brskanja po spletu!

Varni internet v radijski oddaji Hudo! na prvem programu radio Slovenija

O varnosti in nevarnostih, ki na najstnike prežijo na svetovnem spletu, v tokratni oddaji Hudo! z mladimi, strokovnjaki ekipe Varni internet in voditeljico Tadejo Bizilj na prvem programu Radia Slovenija. Začnemo 16.9.2017 ob 9.00h

Zahvala za obisk na Otroškem bazarju 2017

Zahvaljujemo se vam za obisk razstavnega prostora, na katerem ste s svojimi razmišljanji, predlog in in vprašanji pomembno sooblikovali naše vsebine

O-O! Spletno spretno, sedaj 3-letno

S pomočjo programa se na inovativen in zabaven način naučijo osnovnih zakonitosti spleta ter digitalne tehnologije, ki mladim radovednežem omogoči varno, koristno in odgovorno virtualno druženje z vrstnik.

Preberi več

Različni izobraževalni programi

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana, Slovenija
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
http://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.