Si ti naša nova urednica / naš novi urednik družbenih omrežij?

K sodelovanju vabimo...

 

  Varni internet že od leta 2008 uporabnikom spleta pomaga do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu.

  Iščemo osebo, ki bo naše zgodbe, znanja in storitve popeljala daleč in še naprej. Osebo, ki bo našo zgodbo znala predstaviti drugim z žarom v očeh in je prodorna, ambiciozna in si v življenju želi novih izzivov. In nenazadnje – iščemo osebo, ki zna predstaviti vsebine, ki prispevajo k lepšemu jutri.

  Iščemo osebo s sledečimi lastnostmi:

  • Odlično, kreativno in fleksibilno pisno izražanje v slovenskem jeziku. Nadpovprečna občutljivost za nepravilno rabo rodilnika, ljubezen do vejic in spontana uporaba dvojine;
  • Strastno zanimanje za vse, kar je digitalno. Si Snapchat mojster? Amaterski Instagram #fotograf s tisoči sledilcev? Tvitaš brez meja? Veš, kaj za vraga so Spectacles in imaš sto idej, kako bi uporabil/a Facebook Live? Povej nam vse!
  • Natančnost in zmožnost videti gozd, ne le dreves;
  • Kreativnost, iznajdljivost, organiziranost, profesionalnost, samostojnost, pozitivna energija.

  Naloge urednika:

  • Upravljanje profilov na družbenih omrežjih. Redno spremljanje aktivnosti sledilcev/oboževalcev, dnevna priprava zanimivih objav, osnovno oblikovanje slik, priprava mesečnih planov vsebin, priprava oglasov, spremljanje in razumevanje statistik, priprava poročil;
  • Spremljanje in implementiranje digitalnih trendov;
  • Kreativnost, iznajdljivost, organiziranost, profesionalnost, samostojnost, pozitivna energija;
  • Občasna pomoč pri drugih manjših nalogah.

  Oblike dela:

  Začneš z opravljanjem dela od doma, dolgoročno pa so odprte tudi druge možnosti sodelovanja. Kljub razdalji boš 101% del ekipe, srečevali se bomo na sestankih in rednih mesečnih srečanjih. Skype, Messenger, telefoni in ostale klepetalnice so ves čas na voljo za vsa vprašanja ali kreativne posvete z ekipo.

   

  Kraj: Ljubljana
  Oblika: Projektno delo
  Strokovnost: Smer marketing
  Prijave do: 20.marec 2019
  Mehka znanja:
  + Pretekle delovne izkušenje z družbenimi omrežji;
  + Osnovna raba Photoshopa in občutek za vizualno komunikacijo;
  + Dobre komunikacijske sposobnosti.

  Prijavite se!

  Ste se našli v vsebini? Ali imate kar je potrebno, da ste eden izmed nas? Če je odgovor DA, ukrepajte SEDAJ!

  Kontaktirajte nas

Kontaktne informacije

Cesta v Zgornji log 32, Ljubljana
+386 (0)590 72-990
info@varniinternet.si
https://www.varniinternet.si

Blog

Uporabnikom interneta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Pridružite se nam na blogu.

Strokovna pomoč

Potrebujete pomoč? Ne oklevajte, vprašajte nas preko elektronske pošte na info@varniinternet.si ali nas pokličite na številko 0590 72-990.